Orang kata....
kawan sebenar adalah yang ada di sisi masa kita susah.. urmmmmm (dorongan minima sat).

i got one.. n knew many of them. ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... payahnya cari kawan susah. 

(kenyataan yang x best). Hoho!!! Fighting!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sabah!!! here i come!! 
Tak sabar dah pijak tanah borneo, jumpa bapa... jumpa semua.. yang penting.. ingin tido...tido ngan baik.... (huuu~~ naik jerawat dah aku,  oleh kerana kebuzian melampau)

Last Event :
1) Tugasan terakhir (TESIS) telah dihantar dengnan jayanya!!! cngltn kepada diriku dan kawan2. 

Jumpa Dr. J jam 11am.. 'anda bebas!!' katanya.. mata aku dah berkilat2  tym 2.. terima kasih dr. hihi. 

g pekan, berjalan kaki dari kampus............... tak sangka pula, bila jalan cm ni... kampus 2 langsung x jauh dari pekan.. rasa selesa jalan sorang. pusing pekan 2 sekali.... xda gerai pasar malam g berdiri.. 


huuuuu~~~ kaki dah penat, tapi... sangat seronok.... 
(my last...... mungkin ka pas ni akan rindukan UPSI???... sure!!!!).. 

dalam sejam merayau, 
aku balik lagi.... kali terakhir aku berjalan kaki.. hihi)



2) Nyamuk banyak kat kolej.. sabar jak daku... ngeeeeeeeeeeeeeee... sudah berbintik2 merah... bawa balik sabah la jawabnya. hua3.

petang td, kolej diserang asap putih lagi... huuuuuuuuuu, halau nyamuk... halau nyamuk.. dah banyak kali dh... 

napa masih berduyun2 nyamuk berebut2 kat aku.. adei... sabar..sabar.. (nampak idung mimi kena hinggap nyamuk.. haha! cian my cayang....)



3) Merayau kat pasar malam ngan BFF utk yang terakhir kalinya...

pusing sekali... ingat mau beli sumting special... huuuu, x muatnya kat beg t... 
sabar..sabar... so, beli makanan jak la.. 
tambah lemak jap... p balik pekan, ambik keta sapu.. bubye RM 10.. hiyaaa.. sabar jak my BFF.



4) tunggu bas...
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...  
mana bus..mana bus... hiyaaaa... balik dari kampus pas jumpa dr.. tinggal aku sorang jak student naik bus.. 

hohohoho!! bus ni aku yang punya.. ekekekeke.. rasa cm boss dah bunyi... sunyi jak.. suci jak dalam bus 2.. xda bunyi... 

hik3. sampai kat kolej.. nampak cm malaikat2 dah bertapak kat cni.. x lama lagi kolej ni aku yang punya.. dn, B104 ni dah tinggal aku sorang (xda orang dah...)

tym aku packing2 barang g post office..... dah jam 8am, tp bus x gerak2 juga.. student g cakap kat pakcik bus.. alahai..... 


'ingat bus ni ko yang punya ke? UPSI yang punya...' 

tekezut kezut aku respon pakcik 2.. ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... yang student 2 pn, aku dah kecian tengok.. cm cacing kepanasan dah.. hik3... sabar semua..sabar...

pulang 2... pakcik 2 cakap lagi..


'Sabtu last bus.. nak bus, beli sendiri...  

MANTAP pakcik!! hehehe.. aku sengih jak...............

aduhai.... sila berbaik2.. takut i..



5) Last Packing

Sabar daku dengan harta karun 7 sem ni. my music swing, music marble....tabung kicie, mr bean... terpaksa aku bercerai dengan mereka. kapasiti beg aku x dapat tampung dah. luv them much.. kalau ada ruang mesti aku pack my cayang sekali.. hihi.


6) Harta karun MR Lamp
huuuu.. yang ni, aku x berani lelong.. tapi, aku lelong juga,.. hik3. sori 4 this. aku mahu benar2 bebas (chewwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! dan ini la dia... im going 2.)


7) My cayang

mimi dan amor.. x sangup tinggal mereka.  (T-------T).  aku cuma dapat bersama setakat ni jak. luv them veri much juga. thanks jadi ubat dan pembalut aku kat cni.. best memories we made. esp mimi. bantu aku healed kici` event. God bless...



8) Sem 7 is over!!! and Hi to new sem..... great super senior i made.. hihi.i made it!!!!! Fighting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wani! wani! wani!.
23hb-my first date at exam hall. hooooooo.... cayok3!!!!! kengkawan pun berusaha utk first exam ni. bersengkang mata last minit (rahsia kami. ahahaha). adoi!!

24hb-my second paper, kaunseling kanak-kanak- parah mud owh, lose 20 mark mungkin~~~~~~ oh tidak.

segera lupa bila my luvly dad called... hehe. he dialed me more than 10. ahaha rasa mahu kuarkan aura musnahkan segala bukit-bukit di lembah 2. biar line celcme clear kejap. (T_______T). super saiya mungkin.. ala~

Rasa suara bapa terngiang2.. jantung pun almost tekuar!!! ya Allah. 2 jak aku mampu sebut masa 2. my sister noted me.. bapa eksiden, kereta tebalik.. tuhan jak yang tahu bergongang ati aku tym 2 tahap momentum apa. 

baru semalam borak dengan bapa, ngeeeeeeeeeeeeeee.... memang tak tahan.. betul tak tahan. berita paling menakutkan aku jak bunyi. gila kejadian 2 owh.

badan jak bekerja, otak...hati.. semua fikir bapa. tengok housemates semuanya bz settelkan tesis.. bapa..bapa...bapa.. bapa.. nasib bek tak taip bapa.. bapa... kat tesis.. hikhik... t kena cuci telinga oleh penyelia. 


semua aku buat marathon work dah ni... ish3...... dan doa itu, Tuhan, bantu aku.... oleh kerana kerja selalu tido. kuang3.

3hari berlalu, still bapa x cakap apa-apa lagi kat aku. takut aku risau... takut aku x dapat stadi.. ngeee.. memang mud aku mengila 3hari. ahahaha. respon paling minima aku beri.. ngeeee. dan, tonight... tahlil dan doa selamat kat umah, kakak gtau.

Dan....... jan ko nangis sana.... bapa udah sent 2 klinik.... (my sis`s warning.. ngeeee).  
Tidak tahan kalau berkait dengan bapa......(i said..)
terasa berat air mata, so melimpah juga, hehe.

Ya Allah, sila jaga my dad dengan baik.. i love him much. i love my families much.. they`r my everything.

 Allah bless u dad~

third paper- 27hb personalia : just do it, miss dad much. prays 4 him much, more than everything.

my last date : 30hb-bilazim : Tuhan, biar aku still kuat, hati dah kat rumah ni.. ekekeke.

finally, my thesis dan harta-harta karun yang bertimbun ni.. tujuh sem bertapa kat kolej KAB.  kena settle up semuanya- and home, im comming~~~~ (^__________________^)V"
P/s : Tak boleh fotostst, nanti tak berkat!!!!! 
ngeeeeeeeeeeeeeee... suddenly teringat word yang Dr suh tulis kat buku Numerologi dan sains metafizik tym kursus pembangunan personaliti dan potensi melalui numerologi dan sains metafizik. ngeeeeeeeeeeeeee. menarik!


dr kata, gunakan ilmu numerologi dan sains metafizik ni ngan ilmu. ngeeeeeeeeee... nanti macam dukun puaka niyang rapik (ea! puaka nyiang rapik ada dukun ka? hua3.. ilmu tambahan kat cni kot. dukun keliwon kot.). kat sekolah boleh bt bilik tilik menilik. hehehe.. (siap la, ajaran baru kuar)

kira punya kira punya kira.... Zap!!!!! tahun ni tahun no 5 aku. Suratan atau kebetulan? aisye.. Tahun untuk aku kuatkan hati, tahun untuk aku transform jadi super women. hehe. 

Thanks God, payah memang payah, tapi aku tahu dia xkan biar aku putus asa. Tuhan sayang aku. Hidup umpama roda.. pilihan dibuat sebelum takdir katanya. hikhik.


Finally, 
after about a year, teringin says thanks so to senior 2. nge3. Thanks bab bg aku rasa perkara yang sumpah aku x mahu lagi.. ngeeee. 

Dan kenal dengan jenis manusia yang juga sumpah aku x mahu temui lagi. Manusia ni seperti bawang, banyak lapisan. ada atau tiada bukan senior yang tentukan, saya yang tentukan..nge3 

(kalau panjang aku tulis, panjang g aku umpat.. ahaha. dan berpanjangan juga dosa aku. hiyaaaa wani, tuhan maafkan aku untuk kali ini).

Masuk jak B.E.L, aku ngan Azizi jak muncul, Ekin der dan syikin timbul2 tengelam lagi. hehe. macam besa la, B.E.L sama ada panas atau sejuk, reaksi nampak kat budak2 pembangunan sahsiah ni. ayio!!! 


napa kami jak budak super senior dalam keseluruhan student... maka menuntut  ilmu la kami dengan Dr. Aziz Shah selama setengah hari dan setengah malam keesokan harinya. Best! best till aku x dapat masuk kelas konsultasi terakhir.. huhu.. Great lagi! ahaha.  

(padan muka kalau kena potong mark!)


Budak no.5 kalau tak jd pengawas, dia jadi gengster kat sekolah.


Budak no. 5 antara syurga dan neraka. baik, baik sgt... jahat, mungkin bleh membunuh. huh! (apakah)


no.5 is no high risk!!!!!


no. 5 banyak energy tapi tak keluarkan. 


but... no. 5 adalah no keputusan... nge3 pandangan relevan.


no 5. berjaya sebab hati tekal, gagal kerana degil... (setuju!!!)


kebanyakan pelajar nakal adalah no. 5.
siapa no. 5? (my bestday is 14hb. so 1+4= 5. i am no. 5.



Mengetahui kekuatan, kelemahan dan potensi.


Power of number

interaksi (cth ilmu sains)

Its all about science.
No 5 untuk tanggung jawab kitaran tahunan aku, jujurnya aku akui ia, payah! nasib bek aku sentiasa positif dengan kedegilan aku ni. 


(uish! menarik energy negatif jak keja. ekeke). Penat dah. untuk explain pun penat. Syukur my dad supporting n understanding jak. Thank Allah.  


Kalau aku ada kuasa dah tukar semua budak kat kolej ni jadi miaw, boleh gak aku bahagia sket. hehe.. kawan yang x mungkin marah kat aku sepertinya manusia biasa. including me.

Manusia punya mata, hati.. penilaian berbeza..  kena terima itu, sumtym aku nampak elok jak perkara 2, tapi orang lain x nampak cam 2, sumtym aku rasa benda tu kurang elok, tapi orang lain kata ianya bagus. ianya kitaran. Aku dan mereka. dan senior 2. nilai berbeza.


p/s : belajar untuk marah. huuuuuuu, kurang berbakat la aku ni. dan lect said, katakan ia dalam bentuk yang positif, adei.. xda kesan owh kalau benda 2 dah tumbuh dalam diri aku. negatif words buat aku rejek orang. tengok diri sendiri? aku dah berubah jauh mana? mana alat ujian dan pengukuran untuk ini?.


dan... dunia ini penuh dengan manusia baik, (tapi, bapa bg aku persoalan, berapa banyak penuh tersebut? dan aku akui... 



dunia ini juga penuh dengan manusia hipokrit.. huuuu, sabar jak la. my dad said, ianya ada di mana2... kiri kanan, depan belakang.. tapi bukan atas bawah. ngeeeee.

he said, atas ni kemuliaan kita.. untuk ke atas kita kena bermula dari bawah. so, aku kuatkan kat cni...


tapi, till now y aku x belajar banyak ttg ini?. rela sakit berapa kali? hehe.
(mode : sangat berhati2. nge3.....


p/s lagi : kepelikan bila orang yang x dikenali x pedulikan orang yang x dikenali. hukum tuhan, hukum alam atau hukum manusia. ngeee.. wer s albert ellis, kena tanya dia ni?.
Dan... xkan putus asa untuk percaya.. aisye~ susah owh. minta tuhan bagi aku benci orang pun xse nk dapat. ngeeeeee.. 



(dan kawan itu bercerita tentang rencana tuhan.. kuang3. yang penting.. tahun ni bakal berlalu.. cerita No. 5.. mesti my anak2 kata cam ni...



Mama miaw is kebal. sila terus kebal.. ngeee... penawar aku~ luv.

 
 aku berdoa kat tuhan, semoga manusia ni sayang sket kat haiwan.. ngeeee.. aku semakin sukakan warga zoo. hoho.. mereka akan membantu d cni dan sana. i believe!
Kalau ada bunga api malam 2 juga aku letupkan..
kalau ada keta polis ka, ambulans ka.. bomba ka.... malam 2 juga aku merayu suh bunyikan siren.. 

ninong..ninong..ninong...
kredit 2 MPG. Ahahaha!!!!!!!!!!!!!

Pertama kali tengok budak2 ni nampak setara. suka! suka! suka!
Faz... Ayu... budak2 bilik 106 2... ekin der!... naza! Fred! Azmir! pengarah program.... kalau mahu sebut satu2 confirm x abis.. ekekeke... 

my hosmates yang baik............... Yana dan Noy yang mendengar aku... Thanks semua. Hepi at the end... utk menamatkan movie ni... wajib HEPI ENDING mungkin.. t my cikgu yang disayangi empati terlebih lagi... (ayat besa dia... huaaaaaaaaaaaaa~~ god bless him, nyampuk sat)

Ikutkan hati... satu2 aku coret kat cni... nge3. MPG at sungkai... sweet prenship we made!!!.. m4tant!!!!.

tempat yang terbuka. dan penuh dengan ikan.. Fish! fish! fish!

peace~~~... hello MPG` day!!!

 Ready to play3!!!!! hoho!
(padahal aku tengok jak.. hak..hak..hak.. nampak kwn2 seronok main sambut2 belon.. haha)

Mereka semua telah penat menjadi ikan d kolam buatan.. hehe. (aku masih tengok dari tepi juga... almost 120 bebudak ni g terjun tiruk kat situ.. haha. sweets memories!!!.


rela masuk stakat ni jak.. ahaha. hehe.dorang dah main kat belakang 2.. bola beracun round 2x jak.. tup..tup..tup.. semua dah g men gelonsor sotong.. huhuhu.. 

petangnya.. bt aktiviti best punya.. ekekeke. of coz music. hiyaaa! ayu sedang sengih.. nge3.

And..... HELLO MPG... with da sweetest pren ekin der~~~ 

Dan... lagu teman kami... yg funny n best.. hoho!! thnks 2 sporting naza! kredit 2 ayu, faz..... n da karok guys! nge3... specially to ayie.. pengarah pgrm yg open....... (sket mo bg ucapan.. haha)..
nampak kengkwan mesra mlm 2... thnks god!


 faz n zaki-

music men.. ekeke.. fred n azmir

dan..
aku yakin.. setiap mereka juga simpan kenangan ini.. hehe... Best f luck!!!


Amor..amor..amor.... haa, ada cinta baru p dekat kat aku.. ngeeee.... wajah yang sama dan mudah disayangi.. sepa suh!!. mcm mana la aku x curang. ahahahaha.

 Amor: Rupa yang sama cm mimi dan kicie. nge3. so XOXOXO.

kebelakangan ni pakcik ni jak yang datang. kalau aku x layan mesti bising kat depan pintu rumah.. sudahnya aku bagi dia nama AMOR!! 

so, AMOR!! wellcome to my heart home.. HOME HEART HOME. ngeeeeee......


Sem ni kerap mimi datang kat umah, hehehe... kalau fikir dalam2 mesti rasa sebak. X sanggup mahu tinggalkan my cayang2 ni semua. Semoga berjumpa dengan orang yang sayang miaw pas ni. 

 home heart home. ahaha.. kena paksa bergambar... so muka mimi cm ni... muka nyampah ka???
aku Sayang~~~


GOD!!! kuatkan hati aku~~ mimi dah jadi kucing jantan yang dewasa, hampir dua tahun dah umur mimi.. Hapi bestday!! ahahaha. xtau bila mimi lahir. (ttba aku wish bestday! gempak!)

Bangun pagi, Amor dah terpekik-pekik kat luar. pandai aku buat jadual miaw... nge3. lapar kot... tapi, perut sudah membunting.... haaa! jantan 2 wea!


so, kerana ketagihan ikan bilis Amor makan juga! tetap disambar...
main..main.. XOXOXO. mmg kuar muka nyampah dia.. haha. sama cm mimi~


Stengah hari ngan Amor....
tup..tup..tup.. ngiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuu~~~!
uppsssss! mimi tangkap aku curang.. 

ngeeeeeeeeeeee3. kuang3.. sepa suh kc tinggal SAYA SORANG2. haa!


sudahnya.. amor yang bunting 2 aku terpaksa kuarkan kat pintu depan,

dan mimi masuk ikut pintu belakang... nge3. bijak3 main kayu tiga.. ekekekeke.


Tak pasal2 WWE kat umah ni lak.. ekekeke. pilih kasih ka aku?? lebih sayang mimi...
dan semestinya perkara pertama aku buat.... check badan mimi... luka mimi...... bulu mimi..... adeeeeeeeeh. 


kalau ada pilihan, mahu XOXOXO mereka lagi... even muka menyampah kuar setiap kali. ekekeke.
 Sayang di hati... wonderfull! of coz.. kawan yg x mungkin ada prasangka dan perasaan benci kat aku.. hehehe.. my cikgu kata cm 2.. dan aku rasa cm 2...
syukur....

Janji miaw - Aku dan mimi... 


p/s : kalau suatu hari yang lama aku rindu semua ni lagi.. tolong wahai kenangan, jan buat aku nangis.. hehe. im so hepi ada semua ni.. ngeee... syurga miaw!!. ngeeeee... (^______,^)V
Tada!!!! kerana dek kehebatanku maka blog ini tidak pernah disentuh.. ekekeke. Rindu tetiba dan start menulis lagi.  

pejam..celik..pejam..celik... tingal 3 bulan jak lagi aku duduk kat kolej @kampus ni. 
Cepatnya masa berlalu..
dan lambatnya masa berlalu..
ekekeke.


kalau pejam mata skang, bila bukak mata balik berharap telah berada d rumah. ahahaha. pandai!!!
kolej indah permai ni dah sunyi sepi.. umpama, seperti...bak malaikat lalu... sepi........ semua budak balik kampung dah, kat umah 2day tinggal aku ngan Aan yang tak penah stay kat kolej sepanjang mana cuti panjang. hehe. cian Aan..  

semoga dikuatkan hati untuk menyiapkan tesis. tugasan terakhir kami sebelum ke sekolah. 
Horay!!!!!  

(padahal dalam hati seram sejuk dah terfikir... namun... aku tetap tidak sabar.. nge3)

Dua hari taklimat!!!! 8am-11pm? 8am-4pm (tp, kami jak yang tahu.. hehehe).... duduk la kami dua hari kat peti ais besar 2, semua student peluk diri sndiri.. ada gak yang kuar g tandas berganti2.. hikhikhik..... mungkin hari terakhir untuk kami berkumpul bersama2 lagi.. 170 lebih orang.. semua kesejukan. kan best kalau ada embaa (ttba melampau.. hehe).



Start taklimat... start ngantuk.. tp.. kena start fokus.. kang x pasal2 otak aku tido kat sekolah t.. nge3. 

Sesi Kaunseling individu - 45 jam

Sesi Bimbingan Individu - 100 jam

Sesi Kaunseling Kelompok - 20 jam

Sesi Bimbingan Kelompok - 30 jam

Program at least - 100 jam

Pengurusan dan pentadbiran - 265 jam
560 jam!!!! GREAT!!!!!!.. huuuuu~

Mula dah dengar macam2 cerita kengkawan.. ada yang suka, ada yang takut... semua serbu produk lecture. hehehe.. mahu perform!!! aisye~ 

Best of luck semua!. thanks to lectures..
Rush...rush..rush.. tym bertolak.. nasiB bek my BFF Andy tetiba muncul.. sudah! ada yg tukang angkat beg.. hua3. thanks Andy. dan Bubye 2 u.. hehehe.
dah sampai kat terminal KK.. duduk sat... sempat lagi On line.. pening aku berjalan jauh.. (jauh? hehe..).. 
  
i think... i miss Cutty.. adeeeeeeeeeeeeeeeh.. hope he duing fine der.. 

Cayang..Cayang..Cayang mami.. sorry coz leave juz like dis...
semalam tido kat luar ngan Adoro.. lega sket tengok ada miaw adoro 2.. xla Cutty sendiri.. hehe.. (sebenarnya sedey juga..)

Dan.... miaw2 Block B ni yang teman aku g simpan barang kat bilik bacaan.. hehehe... (aku jamin xda seekor pun terkurung kat situ.. huh! siap kira lagi.... will miss dat moment... luv ya!!)

huuuu, duduk ngan Ana malam ni.... mual..mual..mual.. t sat ni aku kata ni.. 'ana, bleh x sy muntah kat ko...? hehe'.. heeeeee.... Wellcome Back Wani!!!!! hope u get da best holidays.. Be hapi.. hoho.
Pening...~

will miss ya!!

plz miss me too.. ngeeee... 


superman!!!!!!!


Cutty dan Adoro~~ peneman aku.... setiap hari begini.... touching tul owh.. (bukan niat mo p minta makanan ka 2? nge3...)
Tada~ kembali menulis Entri baru. Rasa Aneh bila lama tidak menulis. Finally, 


6hb.May.... Going Back Home! Going back Home!.. lalalala~


so, let`s see what happend 2 me 4 this Abnormal semester..(Seripalis.. wahaha). banyak rutin daripada perkara luar besa... adeeeeeeeeeeeeeei.
Dan berusaha untuk fight bnyk perkara~~
then da question still same juga.. Who can i believe here? till now...
paranoid?????... ke terlalu berhati2....... who know.. try 2 understand.. (result tetap sama...)

E.X.A.M??  semua orang berusaha untuk study HARD.. Aku berusaha untuk TIDO. Vitamin T yang aku selalu kata itu. Can`t fight juga~ 

nasib bek la x tension tengok hosmates stadi.. nge3. But still im blurrrrrrrrrRRrrrrr bila masuk dewan.. What do i need now is.....C.A.L.M... then, Rasional..rasional..rasional.. 


seksa bila x dapat kawal badan sendiri.. hehe (jadi Aneh kerana masih ingin ketawa...). 

Blur dan buang masa? i hate it.. tengok kanan, tengok kiri.. semua orang tik..tak..tik..tak menulis.. 

huuuu, terasa jelas bunyi pen menari... (ntah bt apa aku cuba mendengar itu.. hehe)

kejap..kejap aku menconteng kartun kat paper.. 
SUDAH!! pandainya daku buat terapi.. hehehe... 
so, bila blurrrrr.... cepat2 aku ingat Bapa.. kata...




'jangan lupa angkat senapang ngan peluru.....', 
Oh GOD, i Loves Him.... 
'rindu Exam dulu... kejap g akan balik rumah... 
kuang2, when i said i miss him, then he said so.....

da truth is... sangat takut untuk tengok result sem ni. 


Selamba banyak.... padahal.... dalam hati, 


tuhan jak yang tahu...


benda sudah berlalu..
dan..
masih berjuang untuk tido..
ahahaha..
mengapa sangat susah untuk focus..

dan
menyusahkan diri sendiri....

dan
orang lain...
hoho...

sumtym im bored to stand up again~~
but awez....




still i don`t want to give up..
thanks to my kedegilan...




hoho.
awez protect me...
and.. 




kedegilan yang mungkin will hurt me 


sumday..
God, please!!!!




sumbodi stop me!!! hoho.. ayat salah... stop ur own self...



Perasaan yang seperti..... bila kita senyum kat sumone.. dan dat sumone bt muka ignore... n we still smile.. (tidak sedap hati??? atau menyndir diri... huuuu.... ) 
Cutty dah semakin cergas..
n im happi bila tengok Cutty dan Adoro cam besa. 

huuuu dasar mama miaw. nge3. kejap-kejap terkejar2 sana dan cni.Final exam ni.... 

nampaknya aku kena tengok buku bebaik..
i made my day with them.. nge3..

selalu berharap akan hujan.. nge3..

kolej...????..

lagi..lagi hujan @ UPSI.. hehe..

jeng..jeng..jeng..

wani memang suka snap my picture~~

 don`t know y.. he likes this... ish...ish..ish..

kalau kenakalan dia sudah datang...

tu dia...

sediaa...
what da.... mmg paling best...huhu~ abis la daku kalau diketahui pihak berkenaan..

bersantai di timbunan ini...

 Adoro juga semakin degil.. ish3..


mereka ini....

kepenatan bermain~~

Cari Adoro..?


Tidak menjumpai Adoro..
kepenatan..... penangan ubat..


wani.....

Kisah kami.... tengok... 
he try 2 reach my dagu.. ish3.. cutty..cutty..cutty..
Pagi yang agak menggila dan mengilangkan.. 
adeeeeeeeeh.. 

BTW, my cutty dah boleh nakal cam besa.. 
huuu dahsyat jak beberapa hari ni tengok hiperaktif dia berkurangan...

so, 
what i got this morning... ~~
kira boleh balut hati juga kot.. 
he sooooooooooooo kawai~~

but then... hiperaktif dia menjadi keterlaluan lagi... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..... 

Scratch!.. huuuu... macam x penah kena cakar miaw jak aku.. boleh2nya aku berasa ingin pitam dicakar miaw.. what going On ni..???. wani..wani...... nasib baik aku x boleh cakar dia balik. nge3. 

anyway, thanks GOD... he doing so well 2day..and Antibiotik tetap dipaksa untuk makan (walau xda kaitan.. ngeee).. hehehe. and i felt gud, bila x tengok cutty muntah lagi... huuu... 

nampaknya kesan ubat mulai kelihatan.. mata cutty semakin mengecil.. ahaha.. aduhai.... sabar jak la aku dengan miaw ni.. 


Thanks so much ada ngan aku tym2 cam ni... 
he never respond me if i made sumting yang menyampah.. 
he never stop me... nge3.. 

sumtym i feel.. this kind of pren understand me more even i talk NADA..

..........................................
kolej?? tercicir mana nama aku ni.. hoho.. bila datang perkara mcm2 ni menimpah2.. i know, i have to work on it... dah lama agaknya aku berada di zon selesa. so, sumone said,.....love uslf more.. and... i will... i ensure it of course... 

Fighting!! fighting lagi,......!!!!! i can do it... stop being so negatively... (huhu.. miaw sampai hati dikau mencakar daku... nge3) 

ciri2 mengantuk amat jelas kelihatan sudah pada wajahnya.. ahahaha,,,, Selamat tido sayang~~~ even telah dicakar.. tetap disayangi.. nge3,  (T____T).

Cara paling baik untuk Pick...who`s ur good pren adalah... bila masalah datang menimpah kita... nge3.. hati sangat risau, but why i still smiling like this.. laughing with cutty lagi.. playing with cutty lagi... 


cam problem tym table 2 x pernah wujud, cam problem kolej 2 x pernah wujud... 

cam problem upu 2 x pernah wujud...n cam there no one made me hurt.. ayiaaaaaaaaaa....... 

why aku rasa semua ini sangat susah.... got it... bab hati aku x cukup kuat... hentam sket mo nangis... hentam sket mo nangis.. 


Dat day ada cite bab kawan ngan Noy... 
don`t know..cam mana aku boleh kata...

 
'at least ur have a pren here...'
then...she said, it`s just same... semua2 by herself.... wani lebih baik bab ada kawan lelaki... lebih baik kawan lelaki, kawan lelaki x macam kawan perempuan... dorang xkan tinggalkan kita..


terkesima aku mendengarnya... 

ada benarnya juga~~ tapi keadaan itu sangat berbeza. 

Dan bila i engage in sum kind of these problem... there no one beside me.. i do it by my self.. Alone ... but, can`t talked about this ngan Noy.. so, titik.

Kawan lelaki....???????. 
siapa sebenarnya boleh aku percaya kat cni....???
?????????????? 
(kepeningan juga~~)

....................

Tara.....!!!!!!! Aan dah balik~~
happppppppppppppppppppi jak dorang ni... hehehe.. aduhai..
Aduhai wani.. semakin takut mo sentuh orang, semakin takut mo masuk ruang hidup orang.. kena berusaha untuk diri sendiri ni.. 

Kolej?? x kisah pun x dapat duduk lagi ngan budak2 umah ni sebenarnya... but i still want to join KOIR. Aduhai... KOIR..KOIR..KOIR.. adeeeeeeeeeeeeeeeeh wani, what to do.. 


sempat cite ngan Anis dan Hudaimi. kalau aku kuar confirm2 aku xkn dapat join dorang melalak cam 2 g.. ada bau2 kesedeyan juga ni. tapi.... (so banyak tapi....), 


Aku pasti boleh buat ini... Fighting....